Хит на неделата – „Јаворе“- Викторија Чочороска

https://www.youtube.com/watch?v=I72JUclyGQ0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2fwgkAwV-bDgtts2dyE2yNxyXvFK4Ne9995afDLzhIQZybbEEatOpV4VM Во јавноста ново музичко име, младата и талентирана Вокторија Чочороска . Со гордост од КУД „Дримкол“ Вевчани потенцираат дека Викторија  пред 15 години започнала како...

Последни вести

.td-container, .tdc-row { width: 1095px }