video

Хит на неделата – ALEKSANDAR & DAC – СЛИКА

Благодарност во реализацијата на видео спотот до: Градски Трговски Центар А.Д. Скопје КАТ-ИНГ Градба Свират и пејат со нас : Илија Филиповски - виолина...
video

Ретро летен хит на неделата- „Делфина“ -Славе Димитров

Ретро летен хит на неделата- „Делфина“ -Славе Димитров
video

Ретро хит на неделата-„When J need you”-Rod Sewert

Во деновите кога имаме време за размислување, спомените се она што најмногу не поткрепува да издржиме. И тоа секогаш барајте ги убавите. Еве еден ретро...

Последни вести

.td-container, .tdc-row { width: 1095px }