video

Хит на неделата- Влатко Стефановски “Огледало“

За оваа недела хит нумерата “Огледало“ од единствениот Влатко Стефановски Текстот посебно плени : Имам старо огледало три века преживеало во рамка позлатена со слика заматена. Да знае да раскажува Што...

Последни вести

.td-container, .tdc-row { width: 1095px }