video

Хит на неделата – „Ова е само наше Скопје“ Владо Јаневски

https://youtu.be/XDJygm83rzI„Ова е само наше Скопје“ , Владо Јаневски во чест на Скопје, градот кој израсна од Феникс ,градот на хуманоста кој и покрај се...
video

Ретро летен хит на неделата- „Делфина“ -Славе Димитров

Ретро летен хит на неделата- „Делфина“ -Славе Димитров

Летен ретро неделен хит – Madonna LА ISLA BONITA

https://www.youtube.com/watch?v=zpzdgmqIHOQ Ова е официјалното видео на популарната  "La Isla Bonita"  од Мадона , песна сместена во нејзиниот музички албум „Навистина сино“ 'True Blue', реалиизран во...
video

Ретро летен хит- John Travolta & Olivia Newton John – Summer Nights

Летните ноќи се изменија од оние во 70-тите години на минатиот век. Музиката е секогаш безвременска, затоа и овој хит е виситнско летно освежување...

Хит на неделата – „Јаворе“- Викторија Чочороска

https://www.youtube.com/watch?v=I72JUclyGQ0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2fwgkAwV-bDgtts2dyE2yNxyXvFK4Ne9995afDLzhIQZybbEEatOpV4VM Во јавноста ново музичко име, младата и талентирана Вокторија Чочороска . Со гордост од КУД „Дримкол“ Вевчани потенцираат дека Викторија  пред 15 години започнала како...

Последни вести

.td-container, .tdc-row { width: 1095px }