среда 8 февруари, 2023

Светски ден на водните живеалишта

Втори февруари е  ден за покревање на јавната свест за зачувување на водните живеалишта кои се дом на цели еко системи. Овие водни површини...

Со “Лајка” ќе раководи Воислав Димитровски

Претпријатието „Лајка„ кое треба соодветно да се грижи за бездомните кучиња во Скопје, по шестмесечното работење во кое имаше најразлични контраверзни информации, деновиве доби...

Со нов протокол за движење: Од денеска скопската зоолошка градина отворена за посетители

Убава вест најмногу за децата.Тие  од денеска повторно ќе можат да се дружат и да уживаат со животните во Зоолошката градина во Скопје. Taa ќе...

Слушнете го гласот на најблагодарните суштества со најмногу љубов

За оние со многу љубов, но за жал немаат моќ да кажат што мислат и чуствуваат и зависат уште еднаш за жал од луѓето,...

Топ интервју- За оние кои не можат без љубов, од која чуда се случуваат!

Топ интервју- За оние кои не можат без љубов, од која чуда се случуваат! Разговаравме со Daisy Family Rescuе, организација која се занимава со помош,...
.td-container, .tdc-row { width: 1095px }