ИМПРЕСУМ

Куларт.мк – Портал за култура, уметност и образование

 

Издавач
Кат Продукција ДОЕЛ Скопје
ул. Гиго Михајловски 9-1/14
Скопје

Одговорен уредник
М-р Татјана Гогоска

Главен уредник –Валентина Ѓоргиевска Парго

Технички уредник
Елена Максимовска

Новинар соработник
Филип Димкоски

Стручен консултант за образование
проф Ленка Попоска-Гогоска

Адвокат ТомиславПравен консултант
Адвокат Томислав Максимовски
[email protected]

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

За сите информации побарајте не на: 078 380 893 078 447 943

Dsemm