Почетна ЗАБАВА И МУЗИКА Медиуми и Шоу Бизнис “Просветно дело” ја демантира изјавата на Стојмановиќ

“Просветно дело” ја демантира изјавата на Стојмановиќ

134

Издавачката куќа “Просветно дело” на својата Фејсбук страница ја демантира изјавата на Магдалена Стојмановиќ, тв лице од, која неодамна јавно се пожали дека иако е во блажена состојба оваа компанија ја отпуштила од работа со тоа што не и го продолжиле договорот за работа.
Изјавата ја пренесоа повеќе медиуми, но тенденциозно и селективно од страна на “Просветно дело се споменати само три, меѓу кои и www.kulart.mk.
Демантот на “Просветно дело” ви го пренесуваме изворно и во целост.

За потсетување, КулАрт.мк, само изворно и оригинално пренесе отворена фејсбук изјава на Магдалена, која е во нашата сфера на интерес како јавна личност од емисијата “Мој збор” на Тв 24.

metropolis-big