Почетна КУЛТУРА Литература Промоција на „Кралот од Алшар и изворот на животот“ – нов роман...

Промоција на „Кралот од Алшар и изворот на животот“ – нов роман на Филип Петровски

61

Во Клуб Матица во петок (26 мај) со почеток во 19 часот своја  промоција во Скопје ќе доживее новиот роман на Филип Петровски со наслов „Кралот од Алшар и изворот на животот“.

Ова е книга за новото време, чипови, психологија, замоци и скриени знаења што ја ткаат авантурата што претстои низ Бислим, Кокино, Кожуф…

Промотори на настанот ќе бидат Соња Тодоровска и Анита Цветковска.

metropolis-big