Промоција на книгата „Нови драми“ од Томислав Османли во Културно-информативниот центар

1437

Културно-Информативен Центар – Скопје, во својата програма за презентација на литературни дела ќе ја промовира книгата “Нови драми”  од Томислав Османли.

Книгата ќе ја промовираат, проф. др.Ферид Мухиќ и Глигор Стојковски, писател а  извадоци од книгата ќе читаат, артистите Филип Кипровски и Јана Пауноска.

Книгата „Нови драми“ е во издание на „ВиГ Зеница“ , а ќе биде промовирана на 27 септември (петок ) во Салон 19,19  од 19:19 часот.

metropolis-big