Почетна МУЗИКА Забавна Музика “Силви бенд” вечерва промовираат албум, песна и спот

“Силви бенд” вечерва промовираат албум, песна и спот

21

Скопје, 22.12.2022
Вечерва, од 19.30 часот, во кафулето “Филхармонија”, својот нов, осми по ред музички албум ќе го промовира музичката својта Силви и Влатко Плевнеш, познати и како “Силви бенд”.
Во оваа прилика ќе промовираа и своја преработка за песната “Ја излези стара мајко” и спотот за истата сниман во Охрид и во Свети Наум. Воедно, ќе но раскажат и стара музичка легенда за оваа убава народна песна.

metropolis-big