Посвежо лето со производите на Watertec Macedonia

1417
Watertec Macedonia е компанија, која е создадена за да ги задоволи потребите на луѓето, да се прилагодат на се помодерниот и побрз начин на живот.
Со оглед на тоа дека водата е главниот дел на човековиот живот и поради се поголемите обврски како на работа, така и дома, овој бренд  Ви го олеснува и модернизира Вашиот живот.
 
Знаејќи дека човековиот систем за да функционира најдобро дневната потреба количина на вода му е од 1 до 3 литри, а денешниов систем на градски водовод е во се полоша состојба и содржината на водата е се потешка за пиење, тимот на Watertec  направи полесен начин, со water coller- те на Watertec. Со нив во секое време имате технички исправна ладна и топла вода, која се препорачува од сите медицински истражувања да се пие во што е можно поголема количина.
 

Aкуелна промоција 

Нови најдобри апарати – диспензери за ладење и греење со најдобра цена и најголема гаранција!
🔷 7.300 денари со 5 години гаранција
🔷 7.700 денари со 10х10 л буриња Евина
За сите информации и нарачки ве очекуваме на:
 070 207-543

Може да направите избор на вода од  палета на производи, кои ги задоволуваат сите стандарди на квалитет, херметички затворени по нивното полнење за да може да уживате во свежа изворска, планинска вода во вашиот дом или вашето работно место. Апаратите за вода на Watertec  се создадени за европскиот пазар и може да бидат дел од вашиот семен или деловен живот ако ги набавите со купување или со договор на користење, во зависност од големината на фирмата или потрошувачката на вода.

Производи

Ладна 

Watertec Доо, моментално има договорено соработка со Маргони Доо за брендот Ладна вода. Квалитетот на Ladna e под постојан стручен надзор од страна на погонската лабораторија, а редовно се контролира и од страна на Институтот за јавно здравје на Република Македонија. Производството на Ladna е HACCP сертифицирано од страна на реномиранoто сертификационо тело SGS, сертификат SGS HU11/6011 и ISO сертифицирано, сертификатSGS HR11/0482. Ladna е одобрена од Агенцијата за храна и ветеринарство на Република Македонија и е заведена во регистарот на производители под број 13-69.

Евина

Природна и минерална вода, погодна за мали и средни претпријатија поради ниската цена,но и поради извонредниот баланс кој помага з апоголема издржливост во работните задачи.

1 литар негазирана минерална вода соджи: Аниони: хлориди 26мг/л, сулфати 56мг/л, бикарбонати 390 мг/л, сув остаток 401 мг/л Катиони: натриум 84 мг/л, калиум 10.8 мг/л, калциум 43.2 мг/л, магнезиум 13.7 мг/л.
1 литар газирана минерална вода соджи: Аниони: хлориди 103 мг/л, сулфати 120 мг/л, бикарбонати 3230 мг/л, сdsdув осaddтаток 1670 мг/л Катиони: натриум 26.1 мг/л, калиум 12 мг/л, калциум 470 мг/л, магнезиум 148 мг/л.
Полнета на извориште „Топлик“.

 

Планинска Роса

Оваа вода потекнува од местото Крапа, кое што се карактеризира со континентална клима, ладни зими и умерени лета. Се наоѓа во пазувите на планината Даутица, Р. Македонија. Се одликува со недопрена природа со изобилност од лековити билки и животски свет, кои ја прават вистински земен рај. Чистотата на овој предел наоѓа потврда во едно исклучително откритие за постоење на риби 180м под земја. Научниците велат дека се работи за вистинско чудо шпо постојат одлучни услови за живот на оваа длабочина под земјината површина.

 

IAM водата извира во Шар-Планинските предели и е една од најквалитетните води во  Македонија и пошироко.

Сите овие квалитетни води можете да ги имате и во вашиот дом и на вашето работно место преку услугата – бренд Watertec, кој  Ви го олеснува и модернизира животот во сите сегменти. Достапноста на здрава и чиста вода секогаш претставува благодет, која можете да ја почувствувате, доколку набавите некој од производите кои ви ги нуди Watertec .

Тоа е еден од начините долгите жешки летни денови и вечери да Ви бидат посвежи!

 

 

куларт.мкСодржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови е казниво со закон. Дозволено е делумно превземање на авторски содржини (текст и фотографии) со ставање хиперлинк до содржината што се цитира.