Почетна УМЕТНОСТ Изложби Вечерва во МКЦ изложбата „Symbiotics“

Вечерва во МКЦ изложбата „Symbiotics“

Вечерва, 26 ноември 2021,со почеток од 20 часот во Галерија МКЦ ќе биде официјално отворена „Symbiotics“ – изложба на Филип и Ангел Коруновски.
Изложбата ќе биде отворена до 4 декември.
Промо видео:
 www.facebook.com/mkc.mkd/videos/1895325060628282/
metropolis-big