Почетна МУЗИКА Народна Концерт во чест на Есма!

Концерт во чест на Есма!

42

Во среда, на 22.11. 2023 година ќе се одржи музички настан во спомен на легендата Есма Реџепова Теодосиевска, насловен “Во спомен на Есма Реџепова за незаборав”.
Концертот ќе се одржи во кино Фросина во МКЦ, а почнува во 19 часот, каде ќе следи документарен филм за Есма а потоа популарни пејачи ќе изведат нејзини познати песни. Влезот е слободен.

metropolis-big