понеделник 4 декември, 2023

НУ „Григор Прличев“ од Охрид прогласена за Библиотека на годината

Библиотекарското здружение на Македонија ја прогласи НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид за „Библиотека на годината“. Во образложението на Комисијата се вели:...
.td-container, .tdc-row { width: 1095px }