сабота 25 јуни, 2022

Прв годишен Самит на Национална платформа за женско претприемништво

Националната платформа за женско претприемништво  ќе го одржи својот  Прв Самит за женско претприемништво 2021, организиран во рамки на Проектот. Основачи на Платформата се...
.td-container, .tdc-row { width: 1095px }