Почетна МУЗИКА Концерти Среќен 50. роденден МКЦ!

Среќен 50. роденден МКЦ!

54

Денес МКЦ слави 50-ти роденден! Славиме уметност! Како најава за бурната програма за цела 2022 и квалитетно прославување на јубилејот, тимот на МКЦ подготвиеден аудиовизуелен подарок.
Љубомир Мелник во живо од Пошта, 28.8.2021

www.facebook.com/mkc.mkd/videos/1242147079612079

YOUTUBE: youtu.be/RsmMiC4WmZo

Видеото е дело на екипата од BPM streaming.

“Ви посакуваме среќни празници и среќна Нова година!” , честитаат од МКЦ.
Ние им честитаме 50.роденден!

metropolis-big