среда 31 мај, 2023

Простор и време за млади уметници во МКЦ- „Сирова култура“

Почетокот на новиот проект на Младинскиот културен центар од Скопје, за промоција на млади таленти е закажан за утревечер (сабота) 06. април. Проектот со...

Месец април- Ново издание со интересни содржини на Voices

Новото априлско издание на VOICES MAGAZINE, списание за сите млади луѓе во светот (for all young people around the world ) изобилува со многу интересни...

Младите повикуваат -Застанете со нас!

Повикот на младите на „Fridays For Future Skopje“, го свртува уште еднаш вниманието на јавноста , овој пат со цврсти, изградени ставови и зрелост...
Vo svetot na mladite

Македонија повторно се најде на “30 под 30“ листата на Форбс за 2019

Аријана Коскарова и Бојан Коскаров од Македонија се на листата „30 под 30” за 2019 година за Европа која ја објави магазинот Форбс. Оваа...
.td-container, .tdc-row { width: 1095px }